Namasté: welkom op 24 november bij Sits for women

Op deze middag willen we je bedanken voor je steun en support aan Sits for women. We gaan er samen een feestje van maken met film, muziek, reisverhalen, een modeshow en lekkere hapjes.

De hele middag kun je de collectie van Sits for women bekijken, passen en kopen in diverse ruimtes.

In de centrale hal hebben we een speciaal programma voor jou. Volg het hele programma of slechts een onderdeel. Het is jouw middag!

Programma 

13:00 uur : Namasté – welkom met ive music door Jacques Platenkamp.  

13:30 uur : Film over de scholingsprojecten van Sits for women.

14:00 uur : Reisverhalen: presentatie en reisverhalen van Margreeth Kuipers

14.30 uur: Muzikaal intermezzo

15:00 uur: Modeshow: de mannequins van Jammmodels showen de fashion van sits for women

15:30 uur: Indian fingerfood: van Toko Sharma in Heerenveen.

16:00 uur: Indiase muziek: presentatie over Indiase muziek en optreden van Jacques Platenkamp.

17:00 uur: Slotwoord Margreeth Kuipers

Adres: 
Galerie Fransje Versloot
Slachtedijk 24A
8501 ZA JOURE

 

Film over de scholingsprojecten van Sits for women. . Wibout Mosi Warnaar is in oktober 2018 met me mee geweest naar India. Hij heeft de meisjes geïnterviewd en gefilmd op de scholen waar zij naar toe gaan. Dit is waar het allemaal om draait. Op 24 november kun je een korte filmimpressie zien. Neem een kijkje in het leven van de meisjes in India.

Presentatie en reisverhalen van Margreeth Kuipers. Aan de hand van dia’s laat Margreeth zien wat Sits for women betekent voor de vrouwen in India en Peru. Ze neemt je mee op reis zodat je kunt kennis maken met de verschillende vrouwen, culturen en technieken.Sommige motieven die voor Sits for women worden gebruikt dateren nog uit de tijd van de Inca’s.Bijzonder! 

Modeshow de mannequins van Jammmodels zullen laten zien hoe goed cultuur, eeuwenoude patronen en hedendaagse fashion te combineren zijn. Dit is Sits for women in optima forma.Niet alleen shawls, poncho’s en omslagdoeken, maar ook bijzondere items uit de nieuwe collectie worden geshowd. Een primeur dus voor wie aanwezig is. 

Indiaas fingerfood: heerlijke hapjes van Toko Sharma in Heerenveen.

Indiase muziek: maak kennis met klassieke muziek uit India. Sitarspeler Jacques Platenkamp neemt je op een toegankelijke manier mee door de wereld van de bijzondere muziekcultuur van India. (foto: Lenus vd Broek)

Laat je verrassen!

Deze feestelijke middag is gratis voor iedereen die Sits for women een warm hart toedraagt. Een VIP-dag voor jou als donor, sponsor klant, belangstellende. Neem gerust een paar vriendinnen mee. Ze zijn van harte welkom. Wel graag even aanmelden in verband met de catering!    

Meld je aan en ontvang 10% korting op je aankoop op 24 november!

 

Aanmelden

Ja, ik ben er graag bij op 24 november

Sharing is caring