Het merk SITSFORWOMEN

Meerdere malen per jaar bezoekt Sits for Women India en Peru. Het zijn avontuurlijke trips. “De mooiste spullen vind je vaak op moeilijk toegankelijke plekken. Heel bewust kiest Sits for Women voor kleine bedrijfjes. De bedrijven waarmee wordt samengewerkt passen in de filosofie en doelstelling van Sits for Women.

Een voorwaarde is dat de werkomstandigheden goed zijn en dat het om eerlijke handel gaat. Een goede houding naar de werknemers, goede werktijden en een eerlijk salaris. Doel is om vrouwen die het moeilijk hebben een goed bestaan te geven.  

De materialen zijn puur en van zeer hoge kwaliteit. 

Sits for Women besteedt alle winst aan de Sits for Care Foundation, waarmee onderwijs aan meisjes in India wordt gefinancierd. Zo ondersteunt iedere aankoop van een sitsforwomen-product rechtstreeks een goed doel. De producten, onder het label ‘’sitsforwomen’’ zijn alleen via Sits for Women te koop.

Het merk sitsforwomen kent een grote verscheidenheid in producten: accessoires, sjaals, omslagdoeken, woonaccessoires, dieren en poppen, poncho’s, tassen, passpullen en kerstspullen en meer. Een kleine selectie:  

 

webshop sitsforwomen

 

 

Sharing is caring