Boek Margreeth als spreker

Zoek je een spreker?

Ik spreek op events, een bedrijfsfeest, maar ook op persoonlijke bijeenkomsten.  Bijvoorbeeld een “vriendinnendag”, waarvoor je zelf mensen uitnodigt (minimaal 8). 

Onderwerp

Onderwerpen zijn de leefomstandigheden in Peru en India. De unieke folklore en familietradities die al honderden jaren oud zijn en die absoluut bewaard moeten blijven. Maar ook de cultuur in India en Peru. Mijn reiservaringen.. en nog veel meer. Ik kan mijn verhaal geheel op maat maken voor jouw publiek. 

tent

Verkoop

Naast veel beeldmateriaal neem ik ook producten mee. Deze zijn altijd bijzonder, exclusief en handgemaakt. Omdat ik het leuk vind om te vertellen over de achtergronden van de producten geef ik tijdens deze bijeenkomsten interessante kortingen.  

Tarief

Het tarief is afhankelijk van jouw wensen, de doelgroep en soort event. Onder bepaalde voorwaarden kom ik kosteloos spreken. Neem contact met mij op om je wensen te bespreken.

Ik kom graag naar je toe! 

Liefs, 

Margreeth

Meer informatie? 

bt_contact

 

 

 

 

 

Sharing is caring