Boek Margreeth als spreker

 

Zoek je een spreker?

Ik spreek op events, een bedrijfsfeest, maar ook op persoonlijke bijeenkomsten.  Bijvoorbeeld een “vriendinnendag”, waarvoor je zelf mensen uitnodigt (minimaal 8). 

Onderwerp: de vrouwen en de  meisjes

Onderwerpen zijn de artisans, hun leefomstandigheden in Peru en India. De unieke folklore en familietradities die al honderden jaren oud zijn en die absoluut bewaard moeten blijven. Maar ook de cultuur in India en Peru. Mijn reiservaringen.. en nog veel meer. De scholingsprojecten van de meisjes die gefinancierd worden door Sits for women bijvoorbeeld of hun leefomstandigheden. Ik geef dan ook regelmatig presentaties op scholen.Ik kan mijn verhaal geheel op maat maken voor jouw publiek. 

Naast veel beeldmateriaal neem ik ook fairtrade producten mee. Deze zijn altijd bijzonder, exclusief en handgemaakt. Elk product heeft een eigen verhaald. Zo kan het zo maar gebeuren dat jij een shawl koopt die speciaal is “ingezongen” na hetmaken om jou als draagster gelukt te brengen. hoe bijzonder is dat?   

tent

Missie Sits for women

Sits for women wil kansarme vrouwen in India en Peru een toekomst geven. Dit kan

 

Tarief

“Voor vrouwen, door vrouwen.”Ik steek al mijn energie in Sits for women. 

Neem contact met mij op om je wensen te bespreken. Sits for women wordt compleet gefinancierd door sponsors, donoren en de verkoop van de producten. Als vergoeding voor de presentatie vraag ik de reiskosten + een donatie. 

 

Ik kom graag naar je toe! 

Liefs, 

Margreeth

Meer informatie?

 

Sharing is caring